Info, program in kontakti

Skupina je velika 11 do 17 popotnikov.

Za celotno potovanje potrebuješ 16 dni (če prideš po prvem treku pa le 12 dni).

Viza je potrebna in jo je potrebno urediti pred potjo. Z vabilnim pismom in dovoljenjem za Pamir stane okoli 100 EUR.

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Tomšičeva 1, 1000 Ljubljana.

Več info: rok@shappa.si, 041 770 617.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Cena in plačilo

Cena: 1.450 EUR.

Zgornja cena zajema letalsko karto, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu. Detajli spodaj.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljata delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 12 prijavljenih (450 EUR oz. 410 EUR za naše stare stranke) ter letalska karta z vsemi dodatki (500 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine); v primeru 9 ali 10 prijavljenih je delež za organizacijo in spremstvo na potovanju 550 EUR;
-stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (500 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine: vsi prevozi, jeepi s šoferjem, nočitve, izleti, treking spremstvo v Fanskih gorah in mula za nahrbtnik (en nahrbtnik za dve osebi), lokalni vodniki in vstopnine.

V stroške ni zajeto: stroški vize za Tadžikistan z dovoljenjem za Pamir (okoli 60 EUR), stroški hrane (kjer niso omenjeni že v programu), pijače, podkupnine in ostali individualni stroški.
Razen, če je v programu drugače omenjeno.

Stroški hrane in pijače so poprečno 10-15 EUR na dan.

Ceno za organizacijo in spremstvo 450 EUR (460 EUR za naše stare stranke) vplačaš v dveh obrokih:
250 EUR se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje en teden pred odhodom (torej še 200 EUR oz. 160 EUR, kdor je že potoval z nami).

Vtisi potnikov

Potovanja na ta konec vodita Rok - Kofo (rok@shappa.si) in Uroš (djknez@gmail.com). Za iskrene komentarje klikni na povezavo spodaj.

Vtisi potnikov