Info, program in kontakti

Skupina je velika 12 do 15 popotnikov.

Za celotno potovanje potrebuješ 23 dni.

Viza je potrebna (Tadžikistan) in jo je potrebno urediti pred potjo (elektronsko, stane cca 70 USD z dovoljenjem GBAO za Pamir).

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Tomšičeva 1, 1000 Ljubljana.

Več info: rok@shappa.si, 041 770 617.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Cena in plačilo

Cena: 1.750 EUR.

Zgornja cena zajema letalsko karto, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu. Detajli spodaj.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljata delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 12 prijavljenih (500 EUR oz. 460 EUR za naše stare stranke) ter letalska karta z vsemi dodatki (500 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine); v primeru 10 ali 11 prijavljenih je delež za organizacijo in spremstvo na potovanju 600 EUR;
-stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (750 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine: vsi prevozi, notranji let Biškek - Oš, nastanitve z zajtrki kjer omenjeno, izlet z jahanjem konjev (če boste šli peš, bo nekaj ceneje), treking spremstvo, najem jeepov za Pamir, dovoljenja (razen za Pamir, ki ga plačate extra z vizo), lokalni vodniki in vstopnine.

V stroške ni zajeto: stroški vize za Tadžikistan (okoli 60 EUR), stroški hrane (kjer niso omenjeni že v programu), eventuelnega nosača na dve osebi za 3dnevni treking v Kirgiziji (cca. 40EUR na osebo), pijače, podkupnine in ostali individualni stroški.
Razen, če je v programu drugače omenjeno.

Stroški hrane in pijače so poprečno 10-15 EUR na dan.

Ceno za organizacijo in spremstvo 500 EUR (460 EUR za naše stare stranke) vplačaš v dveh obrokih:
250 EUR se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje en teden pred odhodom (torej še 250 EUR oz. 210 EUR, kdor je že potoval z nami).

Vtisi potnikov

Potovanja na ta konec vodita Rok - Kofo (rok@shappa.si) in Uroš (djknez@gmail.com). Za iskrene komentarje klikni na povezavo spodaj.

Vtisi potnikov