Info, program in kontakti

Skupina je velika od 15–24 popotnikov.

Za celotno potovanje potrebuješ 12 dni.

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Tomšičeva ulica 1, 1000 Ljubljana.

Več info: niks@shappa.si, 051 351 341.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Fotke in multivizija

Cena in plačilo

Cena: 1.350 EUR.

Zgornja cena zajema letalsko karto, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu. Detajli spodaj.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljata delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 15 prijavljenih (300 EUR oz. 260 EUR za naše stare stranke) ter letalska karta z vsemi dodatki (600 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine; iz prakse je to vsaj 3 mesece pred odhodom);
-stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (450 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine: notranji leti, prevozi, nastanitve z zajtrkom, izleti, lokalni vodiči, dovoljenja in vstopnine. 

V stroške ni zajeto: stroški hrane, pijače, podkupnin ter ostali individualni in fakultativni stroški izletov (npr rafting na Baliju, tradicionalna večerja, snorkel in potapljaški izleti).
Razen, če je v programu drugače omenjeno.

Ceno za organizacijo in spremstvo 300 EUR (260 EUR za naše stare stranke) vplačaš v dveh obrokih:
150 EUR se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje en teden pred odhodom (torej še 200 EUR oz. 160 EUR, kdor je že potoval z nami).

Vtisi potnikov

Potovanja vodijo Nikola (niks@shappa.si), Klemen (klemenn74@gmail.com), Brane Čampa (brankoc71@yahoo.com). Za iskrene komentarje klikni na povezavo spodaj.

 
Vtisi potnikov