Info, program in kontakti

Skupina je velika od 12–19 popotnikov.

Za celotno potovanje potrebuješ 22 dni (17 dni če izpustiš Gallapagos).

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Tomšičeva 1, 1000 Ljubljana.

Več info: saso@shappa.si, 041 370 087.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Cena in plačilo

Cena: 2.000 EUR.

Zgornja cena zajema letalsko karto, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu. Detajli spodaj.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljajo delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 12 prijavljenih (400 EUR oz. 360 EUR za naše stare stranke), letalska karta z vsemi dodatki (950 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine); izlet na Gallapagos nanese dodatnih 1.600 EUR;
-stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (650 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine in dovolj zgodnji potrditvi potovanja: prevozi, nastanitve, izleti, lokalni vodniki, dovoljenja in vstopnine.

V stroške ni zajeto: stroški hrane, pijače, podkupnin in ostali individualni stroški.
Razen, če je v programu drugače omenjeno.
V stroške ni zajet tudi podaljšek na Gallapagos: 1.600 EUR (z vštetimi stroški obrokov hrane, nočitev, prevoza z barko med otoki, letov do otočja in nazaj, vstopnina na otoke ter stroški lokalnega vodnika).

Gallapaške otoke lahko obiščete tudi tako, da iz Puerto Arroya naredite 3 dnevne izlete na Isla Isabela, Seymor in po Isla Santa Cruz. V tem primeru je cena (z vštetimi leti na otočje in nazaj, nočitvami, dnevnimi izleti, vstopnino na otoke in lokalnimi vodiči) 850 EUR

Ceno za organizacijo in spremstvo 400 EUR (360 EUR za naše stare stranke) vplačaš v dveh obrokih:
200 EUR se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje en teden pred odhodom (torej še 200 EUR oz. 160 EUR, kdor je že potoval z nami).

Zgornja cena zajema letalsko karto, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu. Detajli spodaj.

 

Vtisi potnikov

Potovanja v Ekvador organiziramo že od leta 2008. Vodita jih Sašo (saso@shappa.si) in Rok (rok@shappa.si). Za iskrene komentarje klikni na povezavo spodaj.

Vtisi potnikov