Info, program in kontakti

Skupina je velika od 12–25 popotnikov

Za celotno potovanje potrebuješ 9 dni.
Počitnikovanje lahko po želji podaljšaš. Cena nočitve je cca 40 EUR na osebo na dan v dvoposteljni sobi. 

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Tomšičeva 1, 1000 Ljubljana.

Več info: darja@shappa.si, 040 390 529.

Odhodi

2019-04-26 18:29:00 - 2019-05-04 18:29:00, nabiramo prijave

Cena in plačilo

Cena: 1.165 EUR.

V ceno je zajeto:
• letalska karta (vkalkulirana cena je 630 EUR, ki velja od dovolj zgodnji prijavi in potrditvi skupine)
• organizacija in spremstvo
• 6 x nočitev z zajtrkom
• prevoz z letališča na Maldivih do hotela in s hotela nazaj na letališče
• izlet: snorkljanje na dveh do treh koralnih grebenih (korale, ribice, želve,...), piknik na samotnem peščenem otoku in obisk/plavanje z delfini v naravnem okolju

PLAČILO OB PRIJAVI: 535 EUR (plačilo organizacije in spremstva, nočitev z zajtrkom, transferjev z letališča in na letališče na Maldivih, ter stroškov po programu) plačate na naš račun; ob prijavi priporočamo tudi plačilo premije za riziko odpovedi (51 EUR).

PLAČILO LETALSKE KARTE: 630 EUR oz po dejanski ceni, ob potrditvi skupine (oziroma ob prijavi, če je skupina že potrjena); plača se direktno na agencijo, ki karte izdaja.

V kolikor se prijavljaš na potovanje sam, ti skušamo najti cimra/cimro, vendar če ne uspemo, padeš v rang za plačilo individualne sobe; tako je ob prijavi potrebno plačati 85 EUR doplačila. V kolikor ti najdemo cimra/cimro, jih nakažemo nazaj.

Novoletna cena je zaradi dražje letalske karte in dražjih nočitev lahko višja.

DOPLAČILA:
• doplačilo, v kolikor želiš biti sam/a v sobi, in se plača ob prijavi (85 EUR)
• eventuelne dodatne nočitve, ki se plačajo na licu mesta (cca 40 EUR / ležišče / noč v dvoposteljni sobi, cca 55 EUR v enoposteljni sobi)
• stroški hrane, pijače in ostali individualni stroški (naj za primer navedemo, da obrok hrane stane od 5 USD dalje)
• od 10 EUR na osebo za transfer do/z otoka, če pridete pred skupino ali odidete kasneje z Maldivov; končna cena je odvisna od števila potnikov in se plača na licu mesta
• vsi izleti, ki so fakultativne narave, se plačujejo na licu mesta (okvirne cene z naše strani priporočenih izletov spodaj; končna cena je odvisna od števila udeležencev) 
-enodnevni izleti na letoviški otok, od 70 USD dalje, z vstopnino, kosilom ter prevozom tja in nazaj (odvisno od tipa resorta in koliko zvezdic ima, pa od tega ali želite še oljukendrink opcijo); priporočamo obisk vsaj dveh letoviških otokov, ponavadi se ljudje odločajo za otoke ranga 80 USD
-snorkljanje z morskim psom kitovcem v drug atol (celodnevni izlet), okoli 80-90 USD
-snorkljanje z mantami, okoli 30 USD
-snorkljanje z morskimi psi sesači v sosednjem atolu, obisk čudovitega lokalnega otoka, plavanje z delfini in sprehod po osamljeni peščeni sipini, okoli 55 USD
-snorkljanje na okoliške grebene, okoli 20-30 USD
-ribarjenje s piknikom (večerjo), okoli 25 USD
-izlet na sosednja lokalna otoka, okoli 20 USD
-izlet s hitrim čolnom v glavno mesto Male, sprehod, znamenitosti, tržnica, okoli 20 USD

Vse izlete in hotele se plačuje v USD. Bankovci morajo biti letnika 2009 ali mlajši. Nekaj USD lahko zmenjate v lokalno valuto za kosila in trgovino, čeprav tudi tu lahko plačate v USD. Le da drobiž vrnejo v lokalnih rufijah. Denar se menja na letališču in v hotelih na otoku.

Popustov za stalne stranke pri tem potovanju ni.

Vtisi potnikov

Potovanja in raziskovanja po Maldivih vodijo Darja (darja@shappa.si), Špela (spelamaldivi@gmail.com), Rok (rok_voros@msn.com), Jan (jan@shappa.si), Brane (brankoc71@yahoo.com) in Sanjin (sanjin.cernos@gmail.com). Za iskrene komentarje klikni na povezavo spodaj.

Vtisi potnikov