Info, program in kontakti

Skupina je velika od 30–100 smučarjev.

Za celotno smučarijo potrebuješ 4 dni (2 dni dopusta).

Prijave izključno na email niks@shappa.si.

Ob rezervaciji se plača akontacijo 100 EUR po osebi. Akontacija je v primeru, da sami ne najdete zamenjave, nepovratna. S tem zagotovimo odhod. Preostanek se poravna 3 tedne pred odhodom.

Do 30.9. garantiramo namestitev v isti rezidenci

Naknadna menjava potnikov oziroma imen znotraj rezerviranega apartmaja možna brez dodatnega doplačila. Prav tako so možne naknadne prijave potnikov v že rezervirani apartma (razliko obračunamo po ceniku).

Prijave po mejlu naj vsebujejo:
- naslov v mailu, ki vsebuje ime smučišča
- kakšen apartma ali studijo želite oziroma ali ste individualec ali dva, ki bi bila rada združena z ostalimi posamezniki
- ime, priimek, email in gsm vodje skupine oziroma individualnega potnika ali dveh ter poštni naslov
- imena in priimke članov apartmaja, njihov email

Več info: niks@shappa.si, 051 351 341.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Fotke in multivizija

Cena in plačilo

Cena: 270 EUR

Cena paketa je na osebo in vključuje: 4 dnevni najem apartmaja, sat-tv, parkirno mesto pred objektom, savna, smučarske karte Dolomitisuperski 4, posteljnina, internetna povezava (Wi-Fi)

Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku (pribl 1 evr./dan), kavcija za apartma 100€, končno čiščenje po lokalnem ceniku ( odvisno od velikosti apt., pribl. 50€ ),

Obvezno doplačilo pred odhodom: prazna postelja v apartmaju 105€, članarina športnemu društvu ZAVOJ, ki vključuje brezplačno spoznavno večerjo in brezplačno pivo v četrtek: 10 €

Opis namestitve:

App. 3 (dvosobni), cca 40 m2:
dnevni prostor (1 ležišče), kuhinja, spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica z wc-jem.

App. 4 (dvosobni), cca 50 m2:
dnevni prostor (raztegljiv kavč za 2 osebi), kuhinja, spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica z wc-jem.

App. 6 (trisobni), cca 55 m2:
dnevni prostor (1ali 2 ležišči), spalnica z dvema ležiščema, spalnica z dvema ali tremi ali štirimi ležišči -lahko pograd, kuhinja, kopalnica z wc-jem. Apartma je lahko v mansardi ali pritličju.

V vseh apartmajih so shramba za smuči, posteljnina, pomivalni stroj, pečica, SAT-TV, Parkirni prostor! Apartmaji lahko med seboj in od opisanega odstopajo.

 

 

Vtisi potnikov

Smučarije organiziramo že od prejšnjega tisočletja. Za to skrbi naš Niks (niks@shappa.si), vodijo pa jih poleg njega še Rok - Kofo (rok@shappa.si), Jan (jan@shappa.si), Matjaž a.k.a. Junior (doc.junior@shappa.si) in Sašo (saso@shappa.si). Za iskrene komentarje klikni na povezavo spodaj.

Vtisi potnikov