Info, program in kontakti

Skupina je velika od 40–100 smučarjev.

Če bo potnikov manj kot 35, se priključimo drugi agenciji, preko katere se program izvaja.

Za celotno smučarijo potrebuješ 7 dni (5 dni dopusta).

Obvezno oddajte prijavo čimprej. Sicer ne moremo zagotoviti izbrane vrste apartmaja. Ob prijavi je potrebno plačati tudi akontacijo: 30% osnovne cene paketa.

Prijava v mejlu naj vsebuje, točno v tem vrstnem redu (tako za zaključene družbe, ki najamejo celoten apartma, kot za individualce):

- v naslovu: za kateri termin in lokacijo se prijavljate (npr.: Les 2 Alpes, 28. januar)

- ime in priimek vodje skupine, njegov poštni naslov, elektronski naslov ter mobitel

- kakšen apartma ali studijo želite, koliko vas bo notri, oziroma ali ste individualec ali dva, ki bi bila rada združena z ostalimi posamezniki

- kdo vse želi Coris (rabimo samo ime, priimek, datum rojstva)

- emaili preostalih članov apartmaja, kar lahko sporočite tudi naknadno

Naknadna menjava potnikov oziroma imen znotraj rezerviranega apartmaja je možna brez dodatnega doplačila. Prav tako so možne naknadne prijave oziroma odjave potnikov v že rezervirani apartma (obračunamo razliko po ceniku, zato se vam rizika odpovedi ne izplača doplačevati).

V primeru odpovedi posameznega potnika, prijavljenega za prevoz, morate zanj najti zamenjavo. Sicer zadržimo 50 EUR.

Program se izvaja preko agencije Skifun d.o.o., Jalnova 70, 1000 Ljubljana.

Več info: niks@shappa.si, 051 351 341.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Fotke in multivizija

Cena in plačilo

Cena: od 358 EUR (s prevozom).

Cena paketa je na osebo in vključuje:
7-dnevni najem apartmaja, 6-dnevno smučarsko vozovnico Grande Galaxie, keycard, enkrat dnevno vstop v bazen in drsališče v kraju (po smučanju).

Cene apartmajev spodaj vključujuejo smučarsko karto, dodati je potrebno še prevoz, ki se plačuje prevozniku posebej (85 EUR).

Studio 2 (enosobni, 13 m2): dnevni prostor (2 ležišči), kuhinjska niša, kopalnica, wc.
CENA: 337 EUR (poln studio); 516 EUR (1 prazna postelja).

Studio 3 (enosobni, 18-20 m2): predprostor s samostojnim ležiščem, dnevni prostor (2 ležišči), kuhinjska niša, wc, kopalnica. Studio lahko ima tudi 3 ležišča v dnevnem prostoru.
CENA: 292 EUR (poln studio); 360 EUR (1 prazna postelja); 563 EUR (2 prazni postelji).

Studio 4 (enosobni, 24-35 m2): predprostor s pogradom, dnevni prostor (2 ležišči), kuhinjska niša, wc, kopalnica, balkon.
CENA: 273 EUR (poln studio); 312 EUR (1 prazna postelja); 390 EUR (2 prazni postelji).

App. 6 (dvosobni, 35-45 m2): predprostor s pogradom, dnevni prostor (2 ležišči), kuhinja, spalnica z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, kopalnica, wc, balkon.
CENA: 280 EUR (poln apartma); 304 EUR (1 prazna postelja); 341 EUR (2 prazni postelji).

App. 8 (trisobni, 48 m2): predprostor s pogradom, dnevni prostor (2 ležišči), kuhinja, spalnica z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, spalnica z dvema ležiščema, kopalnica, wc, balk
CENA: 288 EVR (poln apartma); 307 (1 prazna postelja); 332 (2 prazni postelji);

Apartmaji imajo lahko pomivalni stroj, pečico, sat tv. Vsi apartmaji razen studia za 2 in 3 osebe imajo tudi balkon ali teraso. Internet je na voljo v bližnjih barih.

Obvezna doplačila (plačajo se ob prihodu na recepciji): turistična taksa (po lokalnem ceniku cca 1 EUR/osebo/dan), kavcija za apartma 300 – 600 EUR (v zadnjem času imajo Francozi raje, če namesto denarja zgolj sporočite številko kreditne kartice).

Neobvezna doplačila: s seboj imejte lastno posteljnino in brisače, sicer doplačilo 10EUR/osebo za brisače in 12 EUR/osebo za posteljnino; končno čiščenje apartmaja opravite sami, sicer plačate 45 - 90EUR; SAT-TV (a jo sploh rabmo?!?); domače živali 50 EUR/teden (odvisno od živali, brat/sestra/fant/punca ne šteje; tudi maček po pitju ne šteje).

Popusti: brez smučarske karte greš lahko na sonce za cca 120 EUR ceneje (cena karte na smučišču je preko 220 EUR). Popustov za upokojence letos žal ni.

Dodatni stroški na poti, neobvezno, torej za fakultative (cene so okvirne): tradicionalna večerja v restavraciji cca 25 EUR; prevoz na bližnje smučišče, kot je Alp d'Hhuez ali Serre Chevalier (smučarska karta vključena v ceno karte Grand Galaxie, 5 EUR z našim busom oz. 10 EUR z javnim.

Skromni potrebujejo še kakih 75 EUR za hrano in pijačo, ki si jo kupite v supermarketu. Extra pa še za pijačo+hrano v barih, zunaj in na smučišču.