Info, program in kontakti

Skupina je velika od 40–100 smučarjev.

Za celotno smučarijo potrebuješ 7 dni (5 dni dopusta).

Obvezno oddajte prijavo čimprej, oziroma do 1.12.. Sicer ne moremo zagotoviti izbrane vrste apartmaja. Ob prijavi je potrebno plačati tudi akontacijo: 30% osnovne cene paketa.

Prijava v mejlu naj vsebuje, točno v tem vrstnem redu (tako za zaključene družbe, ki najamejo celoten apartma, kot za individualce):

- v naslovu: za kateri termin in lokacijo se prijavljate (npr.: Tignes, 13. januar)

- ime in priimek vodje skupine, njegov poštni naslov, elektronski naslov ter mobitel, (po možnosti navedi tudi imena ostalih članov ekipe)

- kakšen apartma ali studijo želite, koliko vas bo notri, oziroma ali ste individualec ali dva, ki bi bila rada združena z ostalimi posamezniki

- kdo vse želi zdravstveno zavarovanje Coris (rabimo samo ime, priimek, datum rojstva)

- emaili preostalih članov apartmaja, kar lahko sporočite tudi naknadno

Naknadna menjava potnikov oziroma imen znotraj rezerviranega apartmaja je možna brez dodatnega doplačila. Prav tako so možne naknadne prijave oziroma odjave potnikov v že rezervirani apartma (obračunamo razliko po ceniku, zato se vam rizika odpovedi ne izplača doplačevati).

V primeru odpovedi posameznega potnika, prijavljenega za prevoz, morate zanj najti zamenjavo. Sicer zadržimo 50 EUR.

Program se izvaja preko agencije Skifun d.o.o., Jalnova 70, 1000 Ljubljana.

Več info: niks@shappa.si, 051 351 341.

Odhodi

2018-01-13 12:29:13 - 2018-01-20 12:29:18, potrjeno

Fotke in multivizija

Cena in plačilo

Cena: od 327 EUR, (brez prevoza)

Cena paketa je na osebo in vključuje:
najem apartmaja, internetno povezavo na recepciji, smučarsko karto Espace Killy - 6 dni

Cene apartmajev spodaj vključujuejo smučarsko karto, dodati je potrebno še prevoz, ki se plačuje prevozniku posebej (95 EUR).

Obvezna doplačila: turistična taksa po lokalnem ceniku, kavcija za apartma: s kreditne kartice se rezervira 300€,
Neobvezna doplačila: posteljnina in brisače (lahko pa imate lastne), končno čiščenje, če apartmaja ne očistite sami (cena glede na velikost)

Studio 4 (23 m2):
Studio ima dnevni prostor z raztegljivim kavčem, z drsnimi vrati ločeno spalnico z raztegljivim kavčem, kuhinjo, kopalnico z wc-jem, balkon.
2 osebi v Studio 4: 930€
3 osebe v Studio 4: 1.154€
4 osebe v Studio 4: 1.378€

Studio 5 (26 m2):
Studio ima dnevni prostor z raztegljivim kavčem in posteljo za eno osebo, z drsnimi vrati ločeno spalnico z raztegljivim kavčem, kuhinjo, kopalnico, wc, balkon.
3 osebe v Studio 5: 1.187€
4 osebe v Studio 5: 1.411€
5 oseb v Studio 5: 1.635€

App. 6 (36 m2):
Apartma ima dnevni prostor z raztegljivim kavčem, z drsnimi vrati ločen spalni kot z raztegljivim kavčem, spalnico z zakonsko posteljo, kuhinjo, kopalnico, wc, balkon.
4 osebe v App. 6: 1.597€
5 oseb v App. 6: 1.821€
6 oseb v App. 6: 2.045€

Dodatni stroški na poti (okvirno): tradicionalna večerja v restavraciji cca 30 evrov (v kolikor greš). Skromni potrebujejo še kakih 75 EUR za hrano in pijačo, ki si jo kupite v supermarketu. Extra pa še za pijačo+hrano v barih, zunaj in na smučišču.

Opis namestitve

Rezidenca Borsat IV se nahaja v zgornjem delu naselja Val Claret. Lokacija rezidence omogoča neposreden izhod na smučišče, in sicer iz prostora z varovano shrambo za smuči. Najbližja sedežnica je oddaljena le 50 metrov. Do centra naselja s številnimi trgovinami, bari in restavracijami je rezidenca oddaljena 300 metrov.

Apartmaji imajo povsem opremljene kuhinje s hladilnikom, kavnim avtomatom, toasterjem, dnevne prostore s televizijskimi sprejemniki, spalne prostore z udobnimi ležišči, kopalne prostore z WC-ji in balkone s pogledi na okoliške gore. Brisače in posteljnina lastna oziroma proti doplačilu (po lokalnem ceniku). Wifi je brezplačen na recepciji.