Info, program in kontakti

Skupina je velika od 40–100 smučarjev (1-2 avtobusa).

Za celotno smučarijo potrebuješ 7 dni (5 dni dopusta).

Program se izvaja preko agencije Skifun d.o.o., Jalnova 70, 1000 Ljubljana.

Predvideni odhod busa iz Ljubljane v soboto zjutraj okrog 05:30.
Dnevna vožnja preko Italije proti Franciji, s postankom za shopping (popoldan, okrog 14 ure) in prihod v apartmaje okrog 18 ure. Takojšnja vselitev brez nepotrebne nervoze in čakanja.
Sledijo dnevi smučanja in rajanja. Poskrbljeno bo tudi za šolo carvinga in freeride-a (vsakega bo dovolj na teden), za spoznavni in zaključni party, tradicionalno večerjo in olimpijske igre Shapcev na snegu (šluk dila, »yes piknik party«, etc).
Zadnji dan, v petek do 22.00 večerne ure pospravimo apartmaje ter odrinemo proti Ljubljani, kamor prispemo že v soboto v jutranjih urah.

Več info: niks@shappa.si, 051 351 341.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Cena in plačilo

Cena: od 381 EUR. (apartma, prevoz in smučarska karta)

Cena in plačilo (apartma, karta):

Apartma 4 (dvosobni, 40 m2): Apartma ima dnevni prostor z raztegljivim kavčem, spalnico z zakonskim ležiščem, kuhinjo, kopalnico, WC, balkon.
CENA: 320 EVR (poln apartma); 376 (1 prazna postelja); 487 (2 prazni postelji);

App 6 (dvosobni, 49 m2): Apartma ima dnevni prostor z raztegljivim kavčem, spalnico z zakonskim ležiščem, kabino s pogradom ali dvema posteljama, kuhinjo, kopalnico, WC, balkon.
CENA: 296 EVR (poln apartma); 325 (1 prazna postelja); 368 (2 prazni postelji);

Vsi apartmaji so opremljeni z mikrovalovno pečico, pomivalnim strojem, tv, balkonom. Brezplačen internetni dostop (Wi-Fi) na recepciji in v apartmajih. Objekt ponuja vse udobje za prijetno bivanje, vključno z obiskom bazena. Povsem opremljene kuhinje s pomivalnimi stroji, dnevne prostore z LCD televizijskimi zasloni in udobnimi sedežnimi garniturami ter velikimi okni, urejene kopalniške prostore, spalne prostore z udobnimi ležišči in terasaste balkone.

Cena je na osebo, vključeno pa je:
6 dnevna smučarska vozovnica, najem apartmaja, posteljnina, internetna povezava in bazen

Obvezna doplačila: turistična taxa (po lokalnem ceniku cca 1,5 evr./osebo/dan), kavcija za apartma 300 € (ponavadi zgolj blokirajo kartico).

Neobvezna doplačila:
- Prevoz z avtobusom iz Slovenije in nazaj: 85 evr.po osebi
- Izlet v Sestrieres: 10 - 15 evr.za bus. Doplačilo za karto ni potrebno
- Ostalo: končno čiščenje sami ali doplačilo 60evr., komplet brisač 7,5evr., savna 5evr.
- tradicionalna večerja v restavraciji: cca 25 evrov

Dodatni stroški na poti (okvirno): Skromni potrebujejo še kakih 80 EUR za hrano in pijačo, ki si jo kupite v supermarketu. Extra pa še za pijačo+hrano v barih, zunaj in na smučišču.

Prijave za zaključene družbe, ki najamejo celoten apartma, ter za individualce naj vsebujejo sledeče točke (v tem vrstnem redu):

- v naslovu: za kateri termin in lokacijo se prijavljate (npr.: Serre Chevalier 10.3.)
- ime in priimek vodje skupine, njegov poštni, elektronski naslov ter mobitel
- kakšen apartma ali studijo želite, koliko vas bo notri oziroma ali ste individualec ali dva, ki bi bila rada združena z ostalimi posamezniki
- NAKNADNO SPOROČITE TUDI:
imena in priimki članov apartmaja, ki želijo coris in/ali riziko odpovedi -5% vrednosti aranžmaja (za tiste s corisom tudi datume rojstva), emaile vseh članov

Naknadna menjava potnikov oziroma imen znotraj rezerviranega apartmaja možna brez dodatnega doplačila. Prav tako so možne naknadne prijave potnikov v že rezervirani apartma (obračunamo razliko po ceniku). V primeru odpovedi posameznega potnika znotraj apartmaja morate zanj najti zamenjavo. Sicer zadržimo nepovratnih 50 evrov.