Info, program in kontakti

Skupina je velika od 40–100 smučarjev (1-2 avtobusa).

Za celotno smučarijo potrebuješ 7 dni (5 dni dopusta).

Program se izvaja preko agencije Skifun d.o.o., Jalnova 70, 1000 Ljubljana. 

Odhod busa iz Ljubljane: v soboto 9.3., 05:30 BTC - Atlantis
Dnevna vožnja preko Italije proti Franciji, s postankom za shopping skupaj okoli 12 ur in prihod v apartmaje okrog 17h ure. Takojšnja vselitev brez nepotrebne nervoze in čakanja.

Sledijo dnevi smučanja in rajanja, spoznavni in zaključni party, carving in free ride delavnice, šluk dila, tradicionalna večerja, “yes - picnic na snegu”...
Zadnji dan, v petek do 21.00 večerne ure pospravimo apartmaje ter odrinemo proti Ljubljani, kamor prispemo že v soboto v jutranjih urah.

Več info: niks@shappa.si, 051 351 341.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Fotke in multivizija

Cena in plačilo

Cena: 325 EUR po osebi vključuje: prevoz, najem apartmaja, internetno povezavo na recepciji, uporabo notranjega bazena, vstop v savno, smučarske karte Les Sybelles 6

Obvezna doplačila : vsaka prazna postelja: 100 evr.na apartma , turistična taksa po lokalnem ceniku, kavcija za apartma 300€, kavcija za čiščenje 56-168€. Če je na avtobusu manj kot 35 potnikov, poberemo doplačilo ali pa uredimo prevoz s kombiji.

Neobvezna doplačila : posteljnina in brisač po ceniku (lahko imate svoje), končno čiščenje 56-168€ /apartma,

Dodatni stroški na poti (okvirno): tradicionalna večerja v restavraciji cca 28 evrov (v kolikor greš). Prevoz na bližnje smučišče, vključeno v ceno karte 10 evr.
Skromni potrebujejo še kakih 75 EUR za hrano in pijačo, ki si jo kupite v supermarketu. Extra pa še za pijačo+hrano v barih, zunaj in na smučišču.

APARTMAJI:

App. 6 BBT (dvosobni+kabina, 35 m2): dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kuhinjska niša, spalnica z dvema ležiščema, kabina s pogradom, kopalnica in wc.

App. 7 BCQ (trisobni, 44 m2): kuhinjska niša, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, spalnica z dvema ležiščema, spalni kot s pogradom in samostojnim ležiščem ali dnevni prostor z raztegljivim kavčem in dodatnim ležiščem, spalnica z dvema ležiščema, spalni kot z dvema ležiščema ali pogradom, kopalnica in wc.

App. 8 BCT (trisobni, 50- 52 m2): dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kuhinjska niša, tri spalnice ali spalni koti z različnimi vrstami postelj, kopalnica in wc.

App. 10 BEF (petsobni, 65-70 m2): dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kuhinja, dve spalnici z zakonsko posteljo ali dvema ležiščema, 2 spalna kota z dvema ležiščema ali pogradom, dve kopalnici in wc-ja.
*Vsi apartmaji imajo kuhalno ploščo, hladilnik, mikrovalovno pečico, pomivalni stroj, sat-tv (proti doplačilu) in balkon ali teraso. Brezplačen internetni dostop (Wi-Fi) na območju recepcije.

Prijava naj vsebuje:
- Z VELIKO v naslovu: za kateri termin in lokacijo se prijavljate (npr.: LES SYBELLES)

- ime in priimek vodje skupine, njegov poštni, elektronski naslov ter mobitel (po možnosti navedi tudi imena ostalih članov ekipe)

- kakšen apartma ali studijo želite, koliko vas bo notri oziroma ali ste individualec ali dva, ki bi bila rada združena z ostalimi posamezniki

- kdo vse želi Coris (7,7 EVR.na osebo, rabimo samo ime, priimek, datum rojstva)

- LAHKO SPOROČITE TUDI NAKNADNO: emaili preostalih članov apartmaja

Naknadna menjava potnikov oziroma imen znotraj rezerviranega apartmaja možna brez dodatnega doplačila. Prav tako so možne naknadne prijave oziroma odjave potnikov v že rezervirani apartma (obračunamo razliko po ceniku, zato se vam doplačevati rizika odpovedi ne izplača).

V primeru odpovedi posameznega potnika, prijavljenega za prevoz, morate zanj najti zamenjavo. Sicer zadržimo 50 evrov.