Info, program in kontakti

Skupina je velika od 15–25 popotnikov.

Za celotno potovanje potrebuješ 15 dni.

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Pot Draga Jakopiča 6, 1000 Ljubljana.

Več info: niks@shappa.si, 051 351 341.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Cena in plačilo

Cena: 960 EUR.

Zgornja cena zajema letalsko karto, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu. Detajli spodaj.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljata delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 15 prijavljenih (300 EUR oz. 260 EUR za naše stare stranke) ter letalska karta z vsemi dodatki (160 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine oz ko so akcije, so karte še 60 EUR cenejše);
-stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (500 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine in menjalnemu tečaju 1 EUR = 3,2 TL: prevozi, nastanitve z zajtrki v večposteljnih sobah, polpenzion v Olymposu, izleti, 3-4 dnevno križarjenje s polnimi penzioni (start kosilo, konec zajtrk), lokalni vodiči, dovoljenja in vstopnine..

V stroške ni zajeto: stroški hrane, pijače in ostali individualni stroški (dodatni izleti: paraglajding nad Oludenizom cca. 50 EUR, balon cca. 100 EUR, plezarija cca. 40 EUR, izlet na goro Olympos cca. 35 EUR s prevozom vred, turška večerja cca. 30 EUR, hamam cca. 20 EUR, quadbajki cca. 15 EUR). Razen, če je v programu drugače omenjeno.

Doplačilo za bivanje v dvoposteljni sobi turističnega standarda približno 25 EUR po osebi za celotno potovanje.

V primeru, da je število potnikov med 11 in 14 se cena za organizacijo in vodenje poveča za 50 EUR, pri 8 do 10 potnikih pa za 100 EUR. V visoki sezoni (julij, avgust) pričakuj približno 10% višje cene stroškov po programu.

Ceno za organizacijo in spremstvo 300 EUR (260 EUR za naše stare stranke) vplačaš v dveh obrokih:
150 EUR se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje en teden pred odhodom (torej še 150 EUR oz. 110 EUR, kdor je že potoval z nami).

Vtisi potnikov

Potovanja v Turčijo šef Niks organizira že dobrih 10 let. Vodi jih ali Niks (niks@shappa.si) ali pa Kofo (rok@shappa.si). Za iskrene komentarje klikni na povezavo spodaj.

Vtisi potnikov