Info, program in kontakti

Skupina je velika od 6–14 tekačev-pohodnikov na smučeh.

Za celotno potovanje potrebuješ 11 dni.

Zdravstveno zavarovanje mora obsegati tudi reševanje iz gora ali s helikopterjem. Potrebna je določena (srednja) kondicija in osnovno znanje teka na smučeh ali turne smuke.

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Pot Draga Jakopiča 6, 1000 Ljubljana.

Več info: dejan@ogrinec.com, 040 738 738.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Fotke in multivizija

Cena in plačilo

Cena: 1.250 EUR.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljata delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 10 prijavljenih (350 EUR) ter letalska karta z vsemi dodatki (250 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine);
-stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (650 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine: prevozi (vključno z GoOptijem do Benetk in nazaj ter avtobusom in vlakom na Norveškem), nastanitve, hrana v kočah, članarina za uporabo koč.

Cene vlakov varirajo glede na uro odhoda, tako da bo končna cena lahko malenkost višja/nižja. Dokler ni potovanje potrjeno in karte kupljene, ne moremo vedeti točne cene.
Ko se enkrat vplača letalsko karto, je ni možno refundirati. Enako velja za železniško in avtobusno vozovnico.

V neoskrbovanih kočah se bo plačevalo sprotno, v oskrbovanih plačujete sami (kartice). Na koncu bo sledil dokončni, transparentni obračun.

V stroške ni zajeto: stroški pijače, napitnin in ostali individualni stroški. Ocenjeno na okoli 100 EUR.
Razen, če je v programu drugače omenjeno.

Ceno za organizacijo in spremstvo 350 EUR vplačaš v dveh obrokih:
600 EUR (org, vodenje in letalo) se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje tri tedne pred odhodom (torej še 650 EUR).

Vtisi potnikov

Vtisi potnikov