Info, program in kontakti

Skupina je velika od 6–10 potnikov.

Za celotno potovanje potrebuješ 10 dni.

Zdravstveno zavarovanje mora obsegati tudi reševanje z gora ali s helikopterjem, sicer je potrebno posebno turistično zavarovanje.

Imeti moraš srednje dobro kondicijo za vzpone v gorah in srednje znanje teka na smučeh ali turne smuke. 

Zaradi možnih nepredvidljivih razmer na sami poti, obstaja verjetnost, da je treba program prilagajat predvsem vremenskim razmeram.

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Tomšičeva 1, 1000 Ljubljana.

Več info: povodovanja@gmail.com, 040 738 738.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Fotke in multivizija

Cena in plačilo

Cena: 1.300 EUR.

Zgornja cena zajema letalsko karto, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu. Detajli spodaj.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljata delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 10 prijavljenih 400 EUR (360 za naše stare stranke) ter letalska karta z vsemi dodatki (250 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine);
-stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (650 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine: prevozi (vključno z GoOptijem do Benetk in nazaj ter avtobusom in vlakom na Norveškem), nastanitve, hrana v kočah, članarina za uporabo koč.

Cene vlakov varirajo glede na uro odhoda, tako da bo končna cena lahko malenkost višja/nižja. Dokler ni potovanje potrjeno in karte kupljene, ne moremo vedeti točne cene.
Ko se enkrat vplača letalsko karto, je refundacija mogoča samo ob dpolačilu. Za železniško in avtobusno vozovnico refundacija ni možna.

V neoskrbovanih kočah se bo plačevalo sprotno, v oskrbovanih plačujete sami (kartice). Na koncu bo sledil dokončni, transparentni obračun.

V stroške ni zajeto: stroški pijače, napitnin in ostali individualni stroški. Ocenjeno na okoli 50-100 EUR. Prav tako ne najem smučarsko tekaške pohodne opreme - do 100 eur!
Razen, če je v programu drugače omenjeno.

Ob prijavi navedite, če imate smučarsko opremo. Če nimate, pa vašo višino in težo. Smuči se bodo posojale po sistemu kdor prvi pride, prvi melje.

Ceno za organizacijo in spremstvo 400 EUR (360 EUR za naše stare stranke) vplačaš v dveh obrokih:
200 EUR se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje en teden pred odhodom (torej še 200 EUR oz. 160 EUR, kdor je že potoval z nami).

Vtisi potnikov

Vtisi potnikov