Info, program in kontakti

Skupina je velika od 10–24 popotnikov.

Za celotno potovanje potrebuješ 12 dni.

Korejska viza je potrebna: dobimo jo v Pekingu.

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Tomšičeva ulica 1, 1000 Ljubljana.

Več info: niks@shappa.si, 051 351 341.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Cena in plačilo

Cena: 2.050 EUR.

Zgornja cena zajema letalsko karto, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu. Detajli spodaj.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljata delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 15 prijavljenih (250 EUR oz. 210 EUR za naše stare stranke) ter letalska karta z vsemi dodatki (600 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine);
-stroške prevoza Peking – Pyongyang - Peking ter ture po Severni Koreji, ki jo lahko izvedeš samo v okviru organiziranega potovanja (1.100 EUR, ki vključuje polni penzion v 2postelljnih sobah turističnega standarda, vstopnine in prevoze); cena za turo po Severni Koreji velja pri najmanj 15 prijavljenih; plačilo je potrebno poravnati na agencijo najmanj 7 tednov pred odhodom.
-stroške bivanja in ogledov v Pekingu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (100/120 EUR, bivanje v večposteljnih/dvoposteljnih sobah)

V stroške ni zajeto: stroški prevozov na odhodno letališče (in povratek), stroški viz, doplačilo za letalo namesto vlaka (cca 50 EUR), stroški pijače, napitnin lokalnemu vodniku in ostali individualni stroški.
Razen, če je v programu drugače omenjeno.

V primeru, da je število potnikov med 12 in 14 se cena za organizacijo in vodenje poveča za 50 EUR/osebo, pri 9 do 11 potnikih pa za 100 EUR/osebo.

Cena ture v Severni Koreji premo sorazmerno narašča do 1450 EUR glede na število prijavljenih.

Ceno za organizacijo in spremstvo 250 EUR (210 EUR za naše stare stranke) plačaš v enem obroku ob prijavi (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je 150 EUR nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo).