Info, program in kontakti

Skupina je velika od 12–19 popotnikov.

Za celotno potovanje potrebuješ 24 dni. Potovanje lahko skrajšaš na 21 dni (brez severa Tajske) ali na 17 dni (brez Laosa, torej le Kambodža in Tajska).

Vize so potrebne: laoško dobimo na letališču oz na meji; kamboško dobimo na letališču, v Laosu, na Tajskem ali pri prestopu meje.

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Tomšičeva 1, 1000 Ljubljana.

Več info: rok@shappa.si, 041 770 617.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Cena in plačilo

Cena: 2.100 EUR.

Zgornja cena zajema letalsko karto, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu. Detajli spodaj.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljata delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 12 prijavljenih (350 EUR oz. 310 EUR za naše stare stranke) ter letalska karta z vsemi dodatki (800 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine);
-stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (1.000 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine: notranji let Luang Prabang - Phnom Penh, prevozi, nastanitve, izleti, hrana na izletih z jeepi po severu Tajske in na plemenskem trekingu v Laosu, lokalni vodiči, dovoljenja in vstopnine.

V stroške ni zajeto: stroški viz, stroški preostale hrane, pijače, podkupnin in ostali individualni stroški.
Razen, če je v programu drugače omenjeno.

Ceno za organizacijo in spremstvo 350 EUR (310 EUR za naše stare stranke) vplačaš v dveh obrokih:
150 EUR se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje en teden pred odhodom (torej še 200 EUR oz. 160 EUR, kdor je že potoval z nami).