Info, program in kontakti

Skupina je velika od 15–19 popotnikov.

Za celotno potovanje potrebuješ 14 dni.

Viza: dobimo ob prihodu na letališču v Jemnu (odvisno od trenutnih predpisov).

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Tomšičeva 1, 1000 Ljubljana.

Več info: rok@shappa.si, 041 770 617.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Cena in plačilo

Cena: 2.000 EUR.

Zgornja cena zajema letalsko karto, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu. Detajli spodaj.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljata delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 12 prijavljenih (350 EUR oz. 310 EUR za naše stare stranke) ter letalska karta z vsemi dodatki (650 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine);
-stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (1.000 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine: povratni notranji let Saana - Sokotra - Saana, najem vozil s šoferji in bencinom, nastanitve v hotelih, nastanitve v kempih in fundukih (lokalni hoteli) s hrano (zajtrk in večerja - dobra polovica je takih nočitev), vsi obroki hrane in voda na Sokotri, izleti, lokalni vodiči, dovoljenja, kar nekaj podkupnin in vstopnine.

V stroške ni zajeto: stroški vize, stroški preostale hrane, pijače, eventuelne dodatne podkupnine in ostali individualni stroški. To pride skupaj okoli 150 EUR.
Razen, če je v programu drugače omenjeno.

Ceno za organizacijo in spremstvo 350 EUR (310 EUR za naše stare stranke) vplačaš v dveh obrokih:
150 EUR se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje en teden pred odhodom (torej še 200 EUR oz. 160 EUR, kdor je že potoval z nami).

Vtisi potnikov

Potovanja v Jemen organiziramo že od leta 2007. Vodijo jih Rok - Kofo (rok@shappa.si), Niks (niks@shappa.si) in Joci (geko71@siol.net). Za iskrene komentarje klikni na povezavo spodaj.

Vtisi potnikov