Info, program in kontakti

Skupina je velika od 12–19 popotnikov

Za celotno potovanje potrebuješ 14 dni (22 dni s podaljškom na Javo, Bali in Gili Trawangan).

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Pot Draga Jakopiča 6, 1000 Ljubljana.

Več info: seba@shappa.si, 041 606 102.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Cena in plačilo

Cena: 1.180 EUR.

Zgornja cena zajema letalsko karto, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu. Detajli spodaj.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljata delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 15 prijavljenih (350 EUR oz. 310 EUR za naše stare stranke) ter letalska karta z vsemi dodatki, skupaj z notranjim letom po Indoneziji (600 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine);
-stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (230 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine: notranji leti, prevozi, nastanitve (večinoma z vključenim zajtrkom), izleti, lokalni vodiči, dovoljenja in vstopnine.

V stroške ni zajeto: stroški prevoza na/z letališča, viza, stroški izstopnih in letaliških taks v Indoneziji, stroški hrane, pijače in spominkov, stroški napitnin, podkupnin ter ostali individualni in fakultativni stroški. 
Razen, če je v programu drugače omenjeno.

Ceno za organizacijo in spremstvo 350 EUR (310 EUR za naše stare stranke) vplačaš v dveh obrokih:
150 EUR se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje en teden pred odhodom (torej še 200 EUR oz. 160 EUR, kdor je že potoval z nami).

Za program s podaljškom  po Javi, na Bali in na Gili Trawangan, pride cena skupaj 1.680 EUR (stroški po programu so namreč ocenjeni na 400 EUR + 100 EUR dodatka za organizacijo in vodenje).

V primeru, da je število potnikov med 11 in 14 se cena za organizacijo in vodenje poveča za 50 EUR, pri 8 do 10 potnikih pa za 100 EUR.

 

Vtisi potnikov

Potovanja na Sumatro v Indoneziji vodita Nikola (niks@shappa.si) in Sebastjan (seba@shappa.si). Za iskrene komentarje klikni na povezavo spodaj.

Vtisi potnikov