Info, program in kontakti

Skupina je velika od 12–19 popotnikov

Za celotno potovanje potrebuješ 16 dni. Če je odhod na petek, je odhod v večernih urah, tako za ta dan NE potrebuješ dopusta.

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Tomšičeva ulica 1, 1000 Ljubljana.

Več info: agnes@shappa.si, 041 902 587.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Cena in plačilo

Cena: 1.590 EUR.

Zgornja cena zajema letalske karte, strošek organizacije in spremstva ter stroške po programu. Detajli spodaj.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljata delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 12 prijavljenih (390 EUR oz. 350 EUR za naše stare stranke), letalska karta z vsemi dodatki (690 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine) in 3x notranji leti (150 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine);
-stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (360 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine: vsi prevozi, nastanitve, hrana in vodenje na dvodnevnem trekingu v parku Gunung Leuser, izleti, 1x šnorkljanje na otoku Pulau Weh, lokalni vodiči, dovoljenja in vstopnine.

Za skupine manjše od minimalnega števila potnikov dodatno zaračunavamoza organizacijo in vodenje:
-pri 8-9 potnikih 100 EUR na osebo
-pri 10 potnikih 70 EUR na osebo
-pri 11 potnikih 50 EUR na osebo

V stroške ni zajeto: stroški hrane in pijače (cca. 15-20 USD/dan), fakultativni izleti (primeri: šnorkljanje izlet s čolnom cca 10 USD, potop cca 20 USD na potop), napitnine, podkupnine in ostali individualni stroški. Razen, če je v programu drugače omenjeno.

Ceno za organizacijo in spremstvo 390 EUR (350 EUR za naše stare stranke) vplačaš v dveh obrokih:
200 EUR se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje en teden pred odhodom (torej še 190 EUR oz. 150 EUR, kdor je že potoval z nami).

Vtisi potnikov

Potovanja na Sumatro v Indoneziji vodita Uroš a.k.a. Prezl (uros@shappa.si) in Agnes (agnes@shappa.si). Za iskrene komentarje klikni na povezavo spodaj.

Vtisi potnikov