Info, program in kontakti

Skupina je velika od 10–12 popotnikov.

Za celotno potovanje potrebuješ 18 dni (s podaljškomn v Copan 21 dni).

Program se izvaja preko agencije TJ's d.o.o., Tomšičeva 1, 1000 Ljubljana.

Več info: doc.junior@shappa.si, 051 310 512.

Odhodi

datumi odhodov še niso določeni

Cena in plačilo

Cena: 2.240 EUR.

Cena zajema:
-ceno aranžmaja, ki jo sestavljata delež za organizacijo in spremstvo na potovanju pri najmanj 10 prijavljenih (440 EUR oz. 400 EUR za naše stare stranke) ter letalska karta z vsemi dodatki (700 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine);
-stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (1.100 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine: prevozi, nastanitve, izleti, vsa hrana na ekspediciji Moskitio, lokalni vodiči, dovoljenja in vstopnine.

V stroške ni zajeto: stroški preostale hrane in pijače, napitnin, podkupnin in ostali individualni stroški. 
Razen, če je v programu drugače omenjeno. 

Doplačilo za podaljšek na ruševine Copan: 40 EUR za organizacijo in vodenje (ob minimalno 8 prijavljenih), programski stroški podaljška pa še dodatnih 90 EUR.

Ceno za organizacijo in spremstvo 440 EUR (400 EUR za naše stare stranke) vplačaš v dveh obrokih:
200 EUR se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje tri tedne pred odhodom (torej še 240 EUR oz. 200 EUR, kdor je že potoval z nami).